Dodatki za plošče

 

Buzon podstavek je najboljša rešitev za stabilno teraso iz kamna ali gres porcelana. Pri postavljanju plošč je potrebno podstavek opremiti z gumico debeline 2 mm  (U-E20) in s 3 mm distančnikom (PB-TABS-3mm). V primeru, da želimo korigirati naklon terase (do 5%) , je potrebno uporabiti tudi korektor naklona BC-PH5. Pri izvedbi stranskih zaključkov pri steni si pomagamo z U-WALL distančnikom, ki omogoča enakomeren odmik od stene in omeji gibanje plošč, z zaključkom PB- END pa si pomagamo pri izdelavi stranskih zaključkov terase. PB-EDGE podaljša naležno površino in omogoča zaključevanje tudi z ožjimi elementi kamna ali gres porcelana.

Postavitev Buzon podstavkov je zelo enostavna, za lažje delo pri polaganju plošč priporočamo uporaba vodne tehtnice U-KIT-SL-80, ki kaže smer in % naklona. Uporaba korektorja nagiba omogoča enostavno izravnavo pohodne površine.

 

PB-TABS 3 mm

Distančnik PB-TABS je na zalogi v 3 mm  širini. Po naročilu se dobavlja tudi v debelini 2 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm ali 10 mm. Pri polaganju gres porcelana svetujemo uporabo 3 mm distančnika. Višina distančnika je 17 mm. V podstavek se vstavi s pritiskom.

Informacije in povezave:

Screenshot_2021-06-18 PB-TABS-3MM Buzon
Accessoires-560x270_0006s_0005_PB-TABS-10MM
Accessoires-560x270_0006s_0000_PB-TABS-2MM
Accessoires-560x270_0006s_0001_PB-TABS-3MM
Accessoires-560x270_0006s_0002_PB-TABS-45MM
Accessoires-560x270_0006s_0003_PB-TABS-6MM
Accessoires-560x270_0006s_0004_PB-TABS-8MM
image

U-E10 in U-E20

Gumica, ki se položi na podstavek, je debela 1 ali 2 mm. Omogoča boljšo stabilnost plošče na podstavku in zmanjša prenos zvoka. Gumica debeline 1 mm se lahko uporabi tudi kot pomoč pri izravnavi različnih višin plošč.

Informacije in povezave:

image

U-PH5

Uporaba korektorja naklona se priporoča pri naklonu nad 1,5%.  Postavi se pod podstavek in omogoča korekcijo naklona do 5%. Z uporabo vodne tehtnice U-KIT-SL-80 je možna izvedba prilagojenega naklona. Korektor naklona U-PH5 omogoča dodatno zaklepanje in ima možnost nastavka za nožni prijem korektorja med nastavitvijo višine podstavka.

Informacije in povezave:

image

U-WALL

U-Wall je element, ki se ga lahko uporabi z različnimi generacijami Buzon podstavkov. Namenjen je enostavni izvedbi zaključka pri steni, ustvarja enakomeren 5 mm razmik med steno in ploščo ter stabilizira zadnjo vrsto plošč. Ta razmik je zelo pomemben tudi zaradi odtekanja vode.

Zahvaljujoč prožnim krilcem se nastavek U-WALL prilagodi različnim oblikam sten, tako pravokotnih kot tudi ukrivljenih. Uporaba in postavitev je zelo enostavna. 

U-WALLl se na podstavek postavi s pomočjo distančnika. 

Informacije in povezave:

image

U-EDGE

U-EDGE element lahko uporabimo z različnimi generacijami Buzon podstavkov. Omogoča enostavno in hitro rešitev pri postavitvi zadnjih, ožjih plošč (od 2 cm). Uporablja se lahko z različnimi distančniki in različnimi oblikami plošč. Nastavljiva glava omogoča uporabo na terasah različnih oblik. 

Informacije in povezave:

image

PB-END INOX

PB end omogoča izvedbo stranskega zaključka terase iz gres porcelana.

Informacije in povezave:

PB END POLIKARBONAT

Novost v programu je transparentni PB – end zaključek iz polikarbonata.

Informacije in povezave:

image

U-TILES

U-TILES  je multifunkcionalen zaključni element, ki omogoča postavitev manjših zaključnih kosov ter skupaj z elementoma U-END BASE in U-END LOCK nudi možnost izvedbe vertikalnih zaključkov.

Informacije in povezave:

U-GROUND + 3 MM TABS

U-ground ponuja enostavno rešitev polaganja plošč, kjer je ravna podlaga in višina omejena. Na voljo v debelini 3 mm, 6 mm in 10 mm.

Informacije in povezave:

U-PAD

Podložka U-PAD je izdelana iz reciklirane gume. Postavljajo se pod podstavek, ščitijo hidroizolacijo pred poškodbami in izboljšajo zvočno izolacijo. Po naročilu so na voljo v različnih debelinah: 3 mm, 6 mm, 10 mm.

Informacije in povezave:

TABS-3 MM – RAVEN

3 mm distančnik za plošče.

TABS-3 MM – SPIKE

3 mm distančnik za plošče s konico.

Informacije in povezave:

Pri izdelavi terase iz gres porcelana svetujemo naslednjo sestavo:

 

Podstavek + distančnik TABS 3 mm + gumica E 20 – 2 mm + korektor naklona PH 5

Pričnimo z vašim novim projektom …

Zaupajte nam vaše ideje, skupaj poiščemo pravo rešitev.