O Buzonu

Buzon je prvi patentirani sistem višinsko nastavljivih podstavkov za naklonsko regulacijo zunanjih dvignjenih površin.  Imenuje se po izumitelju Claudu Buzonu, ki je sistem zasnoval že leta 1987 in takrat svetu predstavil nov način izvedbe  zunanjih teras. V nekaj letih so podstavki Buzon obšli svet.

 

Danes je Buzon prvi in vodilni evropski proizvajalec sistema zunanjega višinskega nastavljanja, podstavek Buzon pa predstavlja nepogrešljiv element vsake dobro izvedene terase. Partnerji podjetja se nahajajo po celem svetu, v več kot petdesetih državah, zato se Buzon lahko pohvali z najbolj zahtevnimi referenčnim projekti na svetu, ime Buzon pa je postalo celo nadomestno ime za višinsko nastavljivi podstavek.

 

“Bistvo je očem nevidno,” besede Exuperijevega Malega Princa, so postale slogan podjetja Buzon, saj so tudi podstavki Buzon očem neviden, a bistven element vsake dobro izvedene terase.

Buzon že več kot trideset let dviguje svet na višji nivo.

Skrb za okolje

Zavedajoč se klimatskih sprememb, podjetje namenja posebno pozornost varovanju okolja, zato se pri proizvodnji podstavkov uporabja osnovno surovino iz recikliranega polipropilena. Prav tako se po uporabi podstavki 100% reciklirajo.

 

V sodelovanju z organizacijo Graine de vie (Seme življenja) so izračunali  ekološki odtis in se odločili, da ga zmanjšajo. Pred leti so tako sodelovali pri zasaditvi dreves na Madagaskarju. Danes s ponosom povedo, da je ogljični odtis podjetja Buzon nevtralen.

Pričnimo z vašim novim projektom …

Zaupajte nam vaše ideje, skupaj poiščemo pravo rešitev.