Selimo se na novo lokacijo

Konec januarja zapuščamo naš mali paviljonček na Dolenjski cesti in se s februarjem selimo v novi dom na Ulici Nade Ovčakove 3, za poslovno stavbo Rotonde.

V našem novem domu bomo imeli več prostora in možnosti, da se posvetimo vašemu projektu ter vam svetujemo pri uporabi Buzon podstavkov. Naš arhitekt Vladimir vam lahko z nasveti pomaga, da boste dvignjeno teraso pravilno zasnovali in se izognili najpogostejšim napakam. Sodelavce Magic vam je na voljo za naročila podstavkov in vestno skrbi,  da bodo v skladišču, ki ostaja na nespremenjeni lokaciji, torej pri podjetju Nunner, vaše podstavke pravočasno pripravili.

Do konca januarja bomo torej zapustili prostor na Dolenjski cesti, zato bomo nekaj dni za vas dosegljivi izključno po telefonu in elektronski pošti. Pričakujemo, da bodo osnovna dela v novem domu zaključena do drugega tedna v februarju. Takrat vas lahko povabimo v naš novi dnevni dom, ki se nahaja za Bežigradom (Ulica Nade Ovčakove 3).  Dostop do nove lokacije je iz Dunajske ceste. Za naše stranke je na voljo parkirišče, ki se nahaja za Rotondo. Potrebno je le pozvoniti pri dvižni rampi.

Kmalu torej na snidenje v našem novem domu.

Pogled na parkirišče za dvižno rampo.

 

Novi dom Buzon Slovenija.

Pogled na parkirišče za dvižno rampo.

Polagamo.

 

 

 

Poslovni sistem Rotonda.

 

 

 

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja